Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor maç özeti 14 Nisan 2013


fenerbahce-eskisehir-maçı
Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile karşılaştı.Zorlu maçta 90 dakika sonunda sarı lacivertli ekip, 52. dakikada Cristian Baroni’nin attığı golle Eskişehirspor’u 1-0 yendi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 55′e yükselterek 4 puan geriden lider Galatasaray’ı takibini sürdürdü. Eskişehirspor ise 39 puanda kaldı.


Ligde 30. hafta Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak. Eskişehirsporise sahasında Trabzonspor ile oynayacak. Bu maç öncesinde ise Eskişehirspor ile Fenerbahçe Eskişehir Atatürk Stadı’nda Türkiye Kupası yarı final ilk maçına çıkacaklar

İlk yarısı 0-0 biten ikinci yarıda Webonun attığı gol ofsayt ve Alper Potuk’un attğı gol ise elle oynama sebebiyle gol sayılmadı.
Fenerbahçe, beklediği golü 53. dakikada buldu. Orta alandan gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahası önünde Mehmet Topuz ile paslaşan Cristian Baroni, ceza sahasına girer girmez yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0.
FENERBAHÇE: 1 – ESKİŞEHİRSPOR: 0
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz (Dk. 74 Selçuk Şahin), Cristian (Dk. 74 Krasic), Kuyt, Webo (Dk. 86 Semih Şentürk)
Eskişehirspor: Boffin, Veysel Sarı, Akaminko, Diego, Dede, Kamara, Hürriyet Gücer, Alper Potuk, Causic (Dk. 60 Özgür Çek), Erkan Zengin, Necati Ateş (Dk. 67 Nuhiu)
Gol: Dk. 52 Cristian (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 28 Veysel Sarı, Dk. 51 Alper Potuk, Dk. 77 Kamara, Dk. 90 2 Hürriyet Gücer (Eskişehirspor), Dk. 37 Meireles, Dk. 82 Kuyt (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder