Tatar Ramazan 5 bölüm fragmanı 24 Mayıs Cuma

TatarRamazan
Tatar Ramazan 5.yeni bölüm fragmanı atv ekranlarında sabırsızlıkla bekleniyor.Her hafta cuma günlerin beklenen dizisi olmayı kısa bir sürede kazandı.
Tatar Ramazan dizisi Atv ekranlarında henüz yeni başlamasına rağmen kısa bir sürede izleyici kitlesine sahip oldu.Tatar Ramazan en son bölüm 24 Mayıs 2013 günü 5.bölüm ile ekranlarda oldu.Son bölüm ‘de Hapishanede bir isyan başladı ve bu isyanın sebebi ise tatar ramazanı hücreden dışarı çıkartmaktı.Hapishanede görevli Jandarma askerleri ve Gardiyanlar tarafından bu isyan çok sert bir şekilde bastırıldı. Mahkumlar aşırı derecede darp edilerek bu isyan sona erdi.


Fakat artık Tatar Ramazan yalnız değildi, arkasında bir çok kişi vardı. Ramazan sonunda hücreden çıkmayı başardı. Çavuş hamamda sefa keyif yaparken kapıların birden bire açılıp karşısında tatar ramazanı görünce şok oldu. Hapishaneye Süreyya geldi ve ramazanı çok görmek istedi. Ona aşkını sevgisini tekrar hatırlatmak istesede ramazan istemiyordu. Çünkü süreyya evli bir kadındı ve ramazan ise bir mahkum,her an ölüm tehlikesi ile yaşayan,geleceği olmayan bir kişi idi.



Tatar Ramazan son bölüm kaçırıp internette izlemek isteyenler için atv kanalı resmi intenet sitesi üzerinde son bölümleri ve daha önceki bölümleri koymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder